Presentator en debatleider
Muziekevenementen, talentenjachten, politieke discussies, product presentaties en wat al niet meer. Ik leidt ze allemaal vlot en scherp in goede banen. Soms zelfs nog met een rap als samenvatting.
Rapper
Sinds 1995 bezig met rap. Ik schrijf teksten in het NL en het FRL. In verschillende bands en ook solo. De laatste tijd treed ik meestal op als Freestyle rapper. Improviseren op ter plekke aangedragen thema's.
Custom Kinderstoelen
Op verzoek maak ik bijzondere graffiti Tripp Trapp kinderstoelen. Omdat gewone kinderstoelen zo saai zijn. De stoel mag je zelf aanleveren of je koopt het complete pakket. Je kunt zelf kiezen uit welke kleuren en war voor woorden/namen erop moeten. Dit kan ik natuurlijk ook doen met andere types kinderstoelen, kasten, deuren of bedden.
Workshops
Rappen, schilderen, striptekenen, duurzame kunst, videoclip maken, graffiti, creatieve expressie en spreken in het openbaar. Opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen en scholen door heel Nederland.
Visualizer tijdens evenementen
Met het tekenen tijdens een evenement combineer ik mijn stripteken vaardigheden met de ervaring die ik heb opgedaan als presentator en freestyle rapper. Vliegensvlug ergens een creatieve draai aan geven met een unieke uitkomst. ‘De vergadering verbeelden’.
TV programma's
Regelmatig ben ik te gast geweest in tv programma's. Ook heb ik zelf voor verschillende omroepen video content gemaakt of mee gewerkt aan (live) tv programma's. Content heb ik gemaakt voor o.a. VPRO, MTV, The Box, Veronica, BNN, VARA, Omrop Fryslân en CCCP.
Schilderwerk
Lang geleden begonnen als decoratieschilder bij bedrijven en particulieren. Steeds meer vrij werk gaan maken, voornamelijk portretten. Exposities in musea en galeries is heel Nederland. De laatste tijd wordt het werk steeds landschappelijker en abstracter.
Kunst in de openbare ruimte
Meestal werken van staal, grafisch en monumentaal. Het ontwerp, de begeleiding van het traject tot de oplevering en de samenwerking met veel verschillende partijen maakt werk in de openbare ruimte interessant.
AsKunst
AsKunst is werkzaam binnen de uitvaartwereld. We maken schilderijen met crematie as. Een nieuwe vorm van as bestemming, met als resultaat een bijzonder schilderij en een neutraal as monument. Kijk voor meer info op www.askunst.nl

Presentator en debatleider

Muziekevenementen, talentenjachten, politieke discussies, product presentaties en wat al niet meer. Ik leidt ze allemaal vlot en scherp in goede banen. Soms zelfs nog met een rap als samenvatting.

6

10

13

IMG 8954kopie Medium

IMG 8953kopie Medium

 

Bekijk veel meer van mijn video's op:

YouTube-logo-full color

 

profile picPP

Interactie? Meer werk zien? Kijk op mijn Facebook pagina:

Facebook logo square